Word donateur

De meest directe manier om het werk van Stichting BuitenGewoonFiets te steunen is door donateur te worden. Als donateur biedt je structurele steun om mensen met een fietsbeperking aan het bewegen te krijgen en daarmee geef je deze groep meer kansen en mogelijkheden. Een vast periodiek bedrag geeft ons zekerheid van inkomsten, waardoor we de continuïteit van onze activiteiten kunnen garanderen.

Volledig aftrekbaar van uw inkomstenbelasting

Elke gift aan een door de belastingdienst erkend goed doel (ANBI), is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Daarnaast is jouw periodieke gift voor 100% aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Schriftelijke overeenkomst

Tot 2014 mocht je een periodieke gift alleen aftrekken als je deze had vastgelegd bij de notaris. Bij periodieke giften vanaf 2014 hoeft dit niet meer. Je kunt de gift eenvoudig vastleggen in een schriftelijke overeenkomst met Stichting BuitenGewoonFiets. Je kunt deze overeenkomst hieronder downloaden.

>> Overeenkomst periodieke gift

>>Betalingsvolmacht periodieke gift

Gift nog steeds welkom

Met het bedrag van de crowdfunding is de fiets in 2015 gekocht. Maar voor het onderhoud en de stalling van de fiets hebben we nog steeds geld nodig, dus jouw bijdrage blijft heel welkom! Doneren kan via banknummer:

NL95 TRIO 0390526827 t.a.v. Stichting BuitenGewoonFiets.

Wij zijn buitengewoon dankbaar voor je bijdrage!

ANBI_FC

Op een andere manier bijdragen?

Bijdragen kan ook anders dan financieel. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om samen te fietsen met mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Het is ontspannen en gezellig om te doen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, dan maken we snel samen een proefrit.

Style Switcher

Layout options
Header options
Accent Color Examples
Background Examples (boxed-only)
View all options →